2012. június 20., szerda

Tiszta Amerika!

Oldsmobile, Thunderbird, Buick, Camaro, Mustang, TransAm. Nevük és motorjuk hallatára sokaknak megdobban a szíve. Van, akit T.J. Hooker kocka rendőrautója fogott meg, van, akit egy rap videóban pattogó Chevrolet Impala tett rajongóvá, olyan is akad, aki a Blues Brothers autó töréseit pörgette vissza újra meg újra.


Akár szerelmese vagy az amerikai kocsiknak, akár még csak lappang a fertőzés, akár van ilyen autód, akár még nincs, június 22. és 24. között Szántódon a helyed. Ekkor rendezik ugyanis a IV. Balaton V8 Nemzetközi Autós Családi Weekendet. Az eseményen ott lesznek a legismertebb magyarországi amerikai autó klubok, magazinok csapatai és számos külföldi vendég is.


Lesz gumifüstölés, exkluzív autó bemutató, kipufogó hangnyomás mérés, ügyességi- és szépségverseny. Élőben láthatod, milyen is egy hot rod, egy lowrider, vagy egy bigfoot. Utóbbi egy áldozatnak kiválasztott autót laposra is fog taposni, de ne aggódj, nyugodtan parkolhatsz a kemping területén.



A zenéről DJ gondoskodik, a családok szórakozását pedig a sok program mellett homokozó, játszótér, sportpályák, a kemping saját strandja és maga a Balaton teszi teljessé.
Mivel a szervezők nem üzleti vállalkozásként tekintenek a rendezvényre, így a résztvevőknek csak a kemping szokásos árait kell megfizetniük.


További képek:



Videó a 2010-es rendezvényről:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése